Tijdelijk verblijf

Bij de seniorencampussen van Foyer de Lork kan u terecht voor tijdelijke opvang:

Kortverblijf

Kan uw partner of mantelzorger een korte tijd niet voor u zorgen? Bijvoorbeeld door vakantie of ziekte. Dan kan u gedurende een aantal weken per jaar vragen om in één van onze woonzorgcentra te wonen.

U beschikt over dezelfde faciliteiten als onze vaste bewoners, ervaart onze focus op mensen en geniet van alle zorgen die u nodig hebt. Een geruststellend gevoel ... voor u ... en voor uw partner of mantelzorger.

Herstelverblijf

U beschikt thuis niet over de ruimte of opvang om te herstellen van een heelkundige ingreep of ernstige aandoening? Revalideer en kom op krachten in één van onze woonzorgcentra. Gemotiveerde verzorgenden en zorgkundigen, gediplomeerde verpleegkundigen en kinesisten omringen u met aandacht en alle zorgen.

Dagverzorging & crisisopvang

Onze dagverzorgingscentra bieden gedurende de weekdagen opvang met een aangename dagbesteding en aandacht voor al uw zorgnoden. Daarvoor staat een gezellige woonkamer met eigen keuken ter beschikking, waar u een vers bereid middagmaal krijgt. Er is goed toegankelijk sanitair met een ruime badkamer. De mogelijkheden voor eventueel vervoer van bij en naar u thuis worden samen met u besproken.


Meer informatie of u zoekt een permanente oplossing?

Gebruik “Zoek een verblijf”. (links op deze pagina) Zo vindt u concrete informatie over de dienstverlening en infrastructuur van het woonzorgcentrum in uw buurt. Bezoek ook onze rubriek veelgestelde vragen voor alle algemene informatie.