• Getuigenissen

    Getuigenissen

Josée Brounen, 81 jaar, assistentiewoninge

Ik had een man die 13,5 jaar ouder was. Ik wou in eerste instantie niet verhuizen, maar het onderhoud van huis en tuin werd ons te zwaar. De kinderen kwamen kijken naar de assistentiewoningen van 3 Eiken, maar voor mij was het te ver weg van ons dorp. Toen ikzelf een kijkje kwam nemen vond ik het een geweldig uitzicht en was meteen verliefd op de woning. Ik heb nog geen seconde spijt gehad, het was een verstandige beslissing die we genomen hadden.

Ik dacht altijd terug te gaan naar Bunde als mijn man kwam te overlijden, maar ik voel me hier zo goed en heb alle comfort. In 3 Eiken wordt enorm veel georganiseerd door het animatieteam, er is ook een goede verzorging en ze zijn allemaal even vriendelijk. Ik heb hier trouwens veel vrienden gemaakt en ik voel me niet alleen. Wel, het is prima hier, ik zou niet weg willen!  De buurvrouw van Josée vult aan: “Het is hier als een warme jas die je aantrekt!”



Elias Jehaes, 86 jaar, woonzorgcentrum

Ik ben naar hier gekomen op de eerste plaats omdat hier nog plaats was.We waren al overal een kijkje gaan nemen en 3 Eiken was het best gelegen voor onze kinderen. We hadden ook ergens een hint opgevangen dat het hier heel goed was.

Wat ik positief vind ? De verzorging, dag en nacht! Hier ben je geen nummer. Ze zijn erg bezorgd en iedereen is enorm lief voor ons. Er zijn verpleegsters die ’s avonds een kruisje komen geven. Het zit ‘m in de kleine dingen!



Neske Panis, 98 jaar, woonzorgcentrum

Eerlijk! Ik heb 19 jaar in een serviceflat gewoond, daarna ben ik naar het kortverblijf gegaan. Toen ik naar het rusthuis moest, was er daar geen plaats voor mij. Ik ben dan naar 3 Eiken gekomen en op een uur tijd was alles geklonken.

Ik ben hier graag. Ik heb mijn vrijheid, het eten is goed, ik mag zeggen wat ik wil, hier is altijd iets te doen….  Kortweg gezegd, ik voel me echt thuis!


Terug