• Woonzorgcentra

  Veranderen uw gezondheid of mobiliteit dan veranderen uw woonbehoeften. De woonzorgcentra van Foyer de Lork bieden u een comfortabele, veilige en toegankelijke omgeving waarin u met plezier leeft ook al gaat alles wat moeizamer.

 • Assistentiewoningen

  Uw huidige woning is te groot of niet meer aangepast? Herleef. Woon zelfstandig en op uw eigen ritme in een comfortabel appartement met een ruim aanbod zorg en diensten voor wanneer u het nodig acht. Geef uw sociale leven opnieuw alle kansen in en rond onze seniorencampussen.

 • Kortverblijf & Revalidatie

  Thuisblijven in uw huidige woning is moeilijk? Uw thuis is niet geschikt voor een goede revalidatie? Bekijk onze mogelijkheden voor tijdelijke opvang.

 • Dagverzorging & Crisisopvang

  U zoekt een zinvolle opvang voor tijdens de werkuren? Door een plotse verandering van uw gezondheid of mobiliteit is thuisblijven niet meer mogelijk? Contacteer Foyer de Lork voor dagverzorging of crisisopvang.

Zoek een verblijf

Nieuws

Opendeurdagen met buurtfeest Hof Van Gan

03 juni 2019

Comfortabel en betaalbaar wonen in een assistentiewoning in Hof Van Gan. Opendeurdagen met buurtfeest. Ervaar het fijne thuisgevoel en geniet van de gezelligheid! Kom seniorencampus Hof Van Gan…